تکنولوژی

انسان کامل

از کتاب از خود تا خودآ اثر استاد علی اکبر خانجانی

۶۶۲- جامعه ما يك حجت آشکار است که حدود سی و اندی سال است که کل قوای کشور صرف اجرای حداقل شریعت اسلامی شده است و همه مسئولین و مردم اعتراف دارند که اين راه و روش ناکام شده و هر آن ممکن است نفاق موجود در فرهنگ مردم موجب انفجار شود و مهمترین و بارزترین سيمای شرع که حجاب است به كلی از میان برود. چرا؟ به دلیل سیطره روزافزون تكنولوژی و خاصه تكنولوژی ارتباطات! هر آدم عاقل و بالغی به يقین می داند که جز امام معصوم قادر به حفظ عصمت خود در قبال تكنولوژی و ماهواره و کامپیوتر نیست و حتی در همین حد هم جای بحث است وگرنه امامان بیشترین تقوا را رعایت نمی کردند و می گفتند که چون ما دارای عصمت الهی هستیم پس ملزم به رعایت تقوا و حجاب و عفت نیستیم!؟ زیرا آنانکه پاکترند نیازمند رعایت حدود ناپاکیها در حدّت و شدّت بيشتری هستند همانطور که قرآن کریم مؤمنان را امر به رعایت تقوا و حجاب خاصی نموده است و می دانیم که طبق کلام ائمه اطهار ع مؤمنین در درجه نخست همان امامان هستند. بنابراین چگونه می توان مدرن و تکنولوژیست بود و با آن رشد کرد و متقی و مومن و پاك ماند و از ياران امام زمان هم شد و مستحق نجات گردید؟! اصلاً خود امام زمان به چه دلیل غایب است و در جزیره خضراء زیست می کند به همراه یارانش!؟ بدون شك این جزیره يك شهر مدرن تكنولوژيكی نیست!

۶۶۳- شاهدیم که حتی عرفانهای اينترنتی مثل عرفان حلقه، به اشد تباهی و فساد و جنون و شیطنت مبتلا شده و بسياری شیطان پرست و جنی گشته اند.

۶۶۴- يكی از مهمترین ارزش های برخاسته از تجربه انقلاب اسلامی در کشور ما همین حقیقت بس تلخ است که آب تكنولوژی پرستی و دین در يك جوی نمی رود و اينکه راه نجات و امامت و موعود آخرالزمان از مسیر مدرنیزم و تکنولوژیزم نمی گذرد و بلکه در جهتی مخالف آن است. و لذا حرص مسئولین ما در رقابتهای تكنولوژيكی با جهان. علت العلل عمده مفاسد و بحرانهای اجتماعی و اخلاقی و اقتصادی و سياسی بوده است. باز هم متذکر میشویم که اين معنا بدان نتیجه منجر نمی شود که بايستی به عصر حجر بازگردیم بلکه بايستی اشد تقوا و پرهیز را در قبال مدرنیزم و تکنولوژیزم رعایت کنیم و به حداقلها بسنده نمائیم که اين صدها خاصیت درمانی و بحران زدائی دارد. و برای اين امر نیازمند يك توبه نصوح ملی هستیم که صداقت و شهامتی کبیر می طلبد.

۶۶۵- اگر هم بر اين پنداریم که فقط به قدرت تکنولوژيهای برتر می توانیم بر جهان کفر که صاحب اصلی این تكنولوژی است فانق آنیم و سپس جامعه بشری را به امام زمان بسپاریم دچار تناقض بزرگی می شویم زیرا کل مسلمانان و بشریت در اين رقابت تكنولوژيكی کاملاً تباه گشته اند آنگاه چه كسی قرار است امت امام زمان باشد و نجات یابد. به علاوه طبق دهها روایت شيعی، تقریباً همه علام دجال و دجالیت ها مربوط به فرآورده ها و فرهنگهای تكنولوژيكی آخرالزمان است و خر دجال جز تكنولوژی مدرن نیست پس چگونه می توان سوار بر اين خر به ياری امام زمان شتافت و مسلمانان را برای ظهورش مهیا ساخت.

۶۶۶- به یقین تكنولوژی مدرن، بزرگترین چالش کل تاريخ بشر و بزرگترین امتحان ایمان اهل معرفت است در آخرالزمان و بلکه آخرین امتحان بشر است بین دین و دنیا و ماده و معنا و فسق و تقوا!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*